Bedrijven

ONS AANBOD

Personal, Team & Inhouse Coaching

Versterk je mentaal kapitaal!
Wil je individuele medewerkers of teams bijstaan in hun groei? Wil je de beschikbare collectieve intelligentie maximaliseren? Ben je op zoek naar die hefbomen die het potentieel naar boven brengt? Of een externe coach intern in jouw bedrijf? Wij staan klaar om mensen en teams te begeleiden in duurzame groei en ontwikkeling, in lijn met de bedrijfsdoelstellingen.

 

Re-integratie na burn-out

Een medewerker terug in de volle kracht zien floreren, dat is de doelstelling.

Na maanden van afwezigheid is het essentieel om de terugkomst voor te bereiden en door te praten. Menzenco zet een traject op van minimum 4 sessies, met als doel de re-integratie voor zowel de medewerker als de organisatie zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.

Assessment en Development Centers &
FIT-Workshop

Vanzelfsprekend beoordelen we de toekomstige werknemers op potentieel, zien we sterktes en groeimogelijkheden. En geven we grenzen en valkuilen aan, waar de werknemer en de toekomstige leidinggevende verder mee aan de slag kunnen.

Leidinggeven in en aan Innovatieve Arbeidsorganisaties

Organisatieveranderingen vallen of staan met het commitment van de medewerkers. Veranderingen in de besturing van een organisatie vergen net meer leiderschapdan voorheen, maar wel een ander soort leiderschap. Menzenco ondersteunt organisaties en leidinggevenden in het vinden van de gepaste leiderschapscultuur. We vertrekken vanuit de noden van de nieuwe organisatie op vlak van leiderschap en gaan in dialoog met leidinggevendenover hoe zij hun nieuwe rol kunnen invullen. Via individuele coaching, reflectiegesprekken en teamopdrachten zoeken we naar wat het nieuwe leiderschap mogelijk maakt.

Ben jij ook klaar om een afspraak te maken?

Wil je meer voldoening halen uit je werk? Wat is voor jou écht belangrijk in je leven? Wie ben je écht?

Wil je beter leren omgaan met stress? Of heb je te horen gekregen dat jij een burn-out ‘hebt’?