Assessment en Development Centers & FIT-Workshop

Vanzelfsprekend beoordelen we de toekomstige werknemers op potentieel, zien we sterktes en groeimogelijkheden. En geven we grenzen en valkuilen aan, waar de werknemer en de toekomstige leidinggevende verder mee aan de slag kunnen.

Wij gaan verder…

 

In de FIT-Workshop zoomen we dieper in op wat de medewerker écht nodig heeft om in zijn kracht te staan, wat diepe voldoening geeft, waar de groeiwensen en groeimogelijkheden liggen. We halen het beste van de werknemer naar boven, verhogen veerkracht en bevlogenheid

En we sluiten af met een heldere communicatie naar de leidinggevende en/of HR zodat het ‘denken’ over de loopbaan in ‘doen’ kan omgezet worden. Zo ontstaat de FIT tussen mens, functie en organisatie

Het doel van de FIT workshop is dus mensen op een duurzame en bevlogen manier inzetten. Voor de organisatie levert dit gemotiveerde medewerkers op. Voor de medewerker motiverend werk dat bijdraagt aan persoonlijke groei. Een win-win dus.

Assessment en Development Centers

Bij de invulling van een vacature, wil je uiteraard de juiste persoon op de juiste plaats. Daarna wil je dit talent ook laten groeien en in jouw organisatie houden.

meer info

FIT workshop

De Fit-Workshop maakt helder wat de medewerker nodig heeft om bevlogen aan de slag te gaan en te blijven.

meer info

Klaar om die eerste stap te zetten?

Heb je interesse in één van onze diensten? Of heb je een andere vraag?
Aarzel niet om een afspraak met ons te maken.