Ik kwam bij Mieke terecht als loopbaancoach. Maar direct na ons eerste gesprek werd duidelijk dat Mieke meer was/is dan enkel iemand die me zou helpen bij het zoeken naar mijn noden in mijn loopbaan. Mieke gaf me een warm gevoel. Ze had snel door wie ik was en wat mijn karaktereigenschappen zijn. Ze liet me op zoek gaan of bewust worden van mijn eigen noden als persoon. Als mama, als partner, als werknemer, … Ze wou me aantonen hoe belangrijk het is om een balans te vinden in al deze zaken. Ze speelde ook erg in op mijn behoeftes van het moment. Je voelt duidelijk dat ze een persoonlijke aanpak heeft. Ze rammelt geen cursus af of een opgelegd boekje. Ze past zich aan, aan het moment en aan de persoon die ze voor zich heeft. Ze probeert je te inspireren en op zoek te gaan naar je eigen passie. Daarom raad ik Mieke ook aan bij vrienden en kennissen. Ze is een kei in haar vak!

 
Annelies Stevens – Beernem