Kerstavond 2016, ik stel pijnlijk vast dat ik me niet meer kan vinden in mijn huidige job. Impulsief, maar eigenlijk zeer doordacht schrijf ik mijn ontslagbrief. En nu? 11 jaar ervaring in het segment van aanwervingen, 11 jaar een gepassioneerd werkpaard geweest … Wat nu?

Ik ga even de tijd nemen om te herbronnen. Om mama te zijn en na te denken over mijn toekomst. Dankzij een fijn persoon uit mijn netwerk ben ik terechtgekomen bij een zeer capabele dame voor loopbaanbegeleiding (waarvoor dank Mieke Vallaeys – Menzenco!). Oplossingsgericht denken, creatief zijn, bij de klant zijn, met mensen werken… dát zijn mijn sterktes. Dát zijn de zaken waar ik energie van krijg. Maar ook graag mijn eigen ding doen. 🙂 Tijdens mijn afscheid bij mijn klanten, in elk team waarin ik heb gewerkt, tijdens al mijn fijne contacten, zowel professioneel als privé heb ik vooral één ding onthouden: het zijn de mensen die het doen, niet het merk, niet de klanten of leveranciers, maar de mensen achter en in het huis. Mijn eigen sterktes koppelen aan mijn innerlijke waarden.

Bij de bedrijven zijn, creatief oplossingen bedenken, werken met mensen en dit in het segment van aanwervingen. Maar vasthoudend aan het geloof dat ik, als mens, er 100% tegenaan ga om dit proces te optimaliseren… Et voila, MENS was geboren. Dankbaar voor de tijd om alles te laten rijpen en dankbaar voor mijn raad van wijze MENSEN. Mensen die je een klankbord bieden, mensen die mezelf in vraag doen stellen, waarmee we aan kruisbestuiving doen, stuk voor stuk unieke, prachtige mensen. Dankbaar aan mijn echtgenoot… Dankbaar om onvoorwaardelijk in mij te geloven, dankbaar voor alle kansen en dankbaar voor het geduld !

 
Delphine van MENS